tirsdag 6. desember 2016

Rettsdata byr på dyp integrasjon med Sticos

Felles brukere av Gyldendal Rettsdata og Sticos Oppslag får nye fortrinn i Rettsdatas plattform

Rettsdata Revisjon har mange felles brukere med Sticos. Etterspørselen etter integrerte systemer for felles kunder er stor. Gyldendal Rettsdata har i en årrekke gitt tilgang til Sticos-emner via knapper i lov- og forskriftsparagrafer.

Nå er integrasjonen dypere.

Felles kunder kan med utgangspunkt i Rettsdata Revisjon nå søke i Sticos fra Rettsdatas grensesnitt, og navigere/manøvrere innenfor Sticos' fagområder før man evt. velger å åpne Sticos-innhold (i egen fane).

Er du kunde av begge systemer, vil de respektive påloggingssystemene hos Gyldendal Rettsdata og Sticos kjenne deg igjen som bruker. Dette innebærer en mye mer sømløs integrasjon mellom systemene. Er du først pålogget, forblir du pålogget gjennom din arbeidsseanse.

Dette er en stor kundefordel for våre felles kunder - for å nyte de beste fordelene ved begge systemer.


Faksimile/utsnitt av ny integreringsløsning mellom Gyldendal Rettsdata og Sticos. Sticos-innholdet har en egen navigator-knapp til høyre, på lik linje med "Rettskilder", "Revisjon" og "Juridisk" innhold. Her har vi valgt "Sticos", og får frem en treffliste. Til venstre kan vi avgrense søket til det emnet vi ønsker. Når brukeren velger et dokument i trefflisten, kommer hun direkte til det rette dokumentet hos Sticos.

Det er i denne omgangen treff i Sticos' emner ("Emne" som fane/navigator hos Sticos) som gir treff i den integrerte løsningen. Sticos-emner er blant innholdet Rettsdatas brukere ønsker rask og enkel tilgang til.

Ved å velge Sticos-innhold i navigatoren, får man frem en treffliste fra Sticos i Rettsdatas grensesnitt. Trefflisten er basert på data Sticos sender tilbake etter forespørsel fra Rettsdata Revisjon. Ved å klikke på innholdet i trefflisten, kommer man direkte til det ønskede emnet inne i Sticos Oppslag.


Innhold hos Sticos man kommer til fra Rettsdatas grensesnitt, åpnes i egen fane. Fordelen med dette er at utgangspunktet man jobbet med i Rettsdata Revisjon ikke blir borte. Man kan raskt gå tilbake til Rettsdata og fortsette arbeidet der man slapp.

Vi vil mer enn gjerne ha tilbakemeldinger på integrasjonen, og ønsker selvsagt tips for den videre utviklingen av integrasjonen. Send oss derfor mer enn gjerne en melding!

(For informasjon om Sticos' motsvarende integrasjon av Rettsdatas innhold, følg med på Sticos nettsider direkte.)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar