torsdag 21. april 2016

Ny funksjon! Automatisk dokumentutfylling med Proff Forvalt

Vi har inngått et samarbeid med Proff Forvalt, som utgis av Eniro Norge AS. Integrasjonen med Proff Forvalt vil automatisk og enkelt gi deg oppdatert selskapsinformasjon, slik at du sparer tid på utfylling av dokumenter i Rettsdata. Du finner funksjonen i dokumentpakkene under:

  • 'EK-transaksjoner' i Rettsdata Regnskap og revisjon
  • Selskapsrettslige temaer i Rettsdata Total


Hvordan bruke automatisk utfylling av selskapsinformasjon?

Ved å klikke på Word-ikonet med tannhjul vil dokumentet bli lastet ned.
Når du skal fylle inn selskapsinformasjon i dialogboksen kan du enten klikke på 'Neste' eller fanen 'Formalia':Videre klikker du på knappen 'Klikk her for utfylling med Proff'':


Nå vil du komme til bilde, under. Her kan du søke på selskapsnavn eller organisasjonsnummer for å hente ned selskapsinformasjonen direkte i dialogboksen: selskapets navn, adresse, navn på styremedlemmer og aksjonærer, aksjekapital og annen firmainformasjon som er relevant.
Velg 'Sett inn' for automatisk utfylling av dialogboksen.


Dialogboksen vil nå være utfylt med selskapet du har valgt. Deretter legger du inn øvrig informasjon i dialogboksen:
Når du har kommet til den siste siden (Ferdig), klikker du på knappen 'Fyll ut' for å overføre informasjonen til dokumentet.Både dialogboksen og selve dokumentet er åpent for videre redigering slik at du kan gå tilbake for å gjøre eventuelle endringer senere.


Når oppdateres informasjonen på Proff.no?

Regnskapstall, rolleinformasjon og aksjonærdata oppdateres på bakgrunn av godkjente årsregnskap i Brønnøysundregistrene. Regnskapstallene er tilgjengelig på proff.no senest 3 uker fra de er godkjent i Brønnøysundregistrene. Offisiell rolleinformasjon oppdateres ukentlig.
Proff® mottar daglige oppdateringer av juridisk foretaksinformasjon fra Statistisk Sentralbyrå, mens kontaktopplysninger oppdateres ukentlig fra norske teleoperatører og Eniros egne databaser.


Vi håper du blir fornøyd med tjenesten!

Spørsmål eller tilbakemeldinger mottas med takk. Send til utvikling@rettsdata.no (merk gjerne emnefeltet med 'Proff'.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar