onsdag 12. november 2014

Har du prøvd nye Rettsdata?

Onsdag 5. november lanserte vi nye Rettsdata. Mange har allerede tatt produktet  i bruk og det kan du også. Det er mange forbedringer vi ønsker å vise deg. De første som får gleden av ny versjon er abonnenter på Rettsdata Total. Men det er ikke lenge til at også du som jobber med revisjon, regnskap eller i kommunesektoren kan glede deg over et nytt og bedre Rettsdata.

Hvorfor har vi gjort dette? 

Det viktigste for oss er å lage en god brukeropplevelse. Og da må man noen ganger tenke helt nytt. Vi har ønsket å gjøre det lett for deg å finne det du leter etter og løse dine daglige oppgaver. Derfor er enkel navigasjon, bedre søking og riktig og tilgjengelig informasjon viktig for oss - slik at du skal finne det som er relevant for nettopp din problemstilling i dag.

Rettsdata har blitt mer personlig 

Vi har laget et Rettsdata som er bare for deg! Som mennesker er vi forskjellige - og det er vi også i måten vi jobber på. Vi har forskjellige problemstilling, innfallsvinkler, klienter og kilder som kjennetegner hvem vi er. Da er det rett og rimelig at verktøyene våre følger denne utviklingen. Derfor jobber vi for at produktene skal bli mer personlig og tilpasset deg. I nye Rettsdata vil du raskt oppleve hvordan dette virker for deg.

Legg opp dine egne favoritter gir deg enkel tilgang til det du bruker mest, enten det er Arbeidsmiljøloven eller en dokumentpakke om kapitalforhøyelse. Du markerer dine favoritter ved å markere stjernen i dokumentet - og det er alt som skal til for at den dukker opp på din personlige favorittliste. Du kan også favorittmarkere paragrafer i en lov eller et tema i Lignings-ABC, slik at du slipper å lete i dokumentet neste gang.Dine mest brukte dokumenter kommer opp automatisk slik at du raskt finner tilbake til det du bruker ofte. Den oppdateres løpende etter hvert som du bruker systemet og gjelder for alle dokumenttyper, enten det er en veiledning, forskrift eller lov. Og det er selvsagt mulighet til å sortere innenfor hver kilde.

Forbedret søk.
Vi har jobbet mye med søkefunksjonen og det første du vil merke er kanskje muligheten til å begrense søket fra start. Når du skriver inn søket i søkefeltet øverst til høyre, vises en meny med kilder som du kan huke av for å begrense søket. Prøv også å velge avsender for Vedtak og uttalelser til et departement eller liknende. Vi tror du vil like dette og mange andre forbedringer i søk. Utforsk de mange mulighetene! Det er først og fremst enkelt!

Er du klar for å prøve?

Det er mange flere funksjoner og forbedringer som jeg kunne skrive om - men siden du allerede har lest såpass langt synes jeg at du heller bør prøve selv. Det er enkelt å bruke - og for deg som har brukt Rettsdata før vil du kjenne deg igjen - selv om mye er annerledes.

Hopp i det og prøv! Fortell oss hva du liker - og hva du lurer på.

Det er enkelt å komme i gang. Logg deg inn på www.rettsdata.no på vanlig måte og klikk på knappen i produktet. Du må gjennom en enkel registrering for å sikre at du får den riktige tilgangen knyttet til din personlige bruker.

Hilsen Kristian
- - - - -
Kristian Skeie, forlagsdirektør, kristian.skeie@gyldendal.no, 95029708

PS: Skriv gjerne dine tilbakemeldinger til beta@rettsdata.no, men vil du skrive direkte til meg så er min epost og telefon over. Jeg vil gjerne høre din mening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar