tirsdag 11. mai 2010

Ny versjon av Rettsdata lansert

Rettsdata blir fra i dag raskere og mer stabil. Vi har lagt om til ny plattform av for produktene til siste versjon av FAST ESP.

Det viktigste er kanskje at vi har doblet antall servere fra 2 til 4. Dette skal sikre at det alltid er tilstrekkelig kapasitet. Disse er plassert på to separate serverrom slik at dersom det oppstår problemer ett sted skal det andre fungere normalt. Dette skal bidra til betydelig økt leveransesikkerhet og stabilitet. Våre oppetidsavtaler er blant de strengeste på markedet med 99,9 % oppetid på tjenesten.

Funksjonelt skal tjensten fungere som før og det er ikke meningen at du skal merke den store forskjellen for øyeblikket. Imidlertid gir legger oppgraderingen til rette for utvikling og forbedring som vi vil jobbe med framover. Spesielt bedre forståelse av brukerens søk og presentasjon av rett svar vil være et fokusområde. Nye metoder for oppdatering av innhold gjør at vi kan bli enda raskere på oppdatering av produktene.

Opplever du problemer ber vi deg bruke vår tilbakemeldingsfunksjon (øverst i produktbildet) eller sende oss en epost på rettsdata@rettsdata.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar